Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 05 вер 2018 08:00

"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)

"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)Продзвеніла веселкова карусель теплого літа і ось ми знову зустрічаємо золоту осінь.Традиційно 1 вересня вважається Днем знань. Це справжнє всенародне свято мудрості, доброти, людяності.

Щороку в нашому садочку ми відзначаємо цей день святковими заходами. Цього року вихованців і працівників закладу з початком навчального року 3 вересня привітала завідуюча Коршак Валентина Вікторівна.

Для когось цей навчальний рік буде початком дошкільного дитинства, а для когось – стартом перед навчанням у школі.

Діти старшої групи «Сонечко» разом з музичним керівником О.М Малинко і вихователем І.В. Котляренко підготували і показали розвагу «Хочемо все знати, хочемо все вміти». До малечі завітала Тітонька Лінь ( вихователь групи «Дзвіночки» В.І.Скорина), яка нічого не вміла і не хотіла робити. Але послухавши мудрі давні народні прислів’я та приказки про працю, побачивши, як малюки рахують, читають, танцюють, вирішила теж вчитись. Та разом з дівчатками і хлопчиками старанно виконувала всі завдання.

автор - Олена Максименко, фото - Григорій Хижняк
"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)"ХОЧЕМО ВСЕ ЗНАТИ, ХОЧЕМО ВСЕ ВМІТИ", АБО ЯК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" ДЕНЬ ЗНАНЬ ВІДЗНАЧАЛИ (ФОТО)
Наверх