Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Центр дитячої та юнацької творчості – вул. Спасо – Преображенська, 14,а с.Мошни Черкаська область, Черкаський район, 19615
Написати листа: [email protected],

Офіційний Сайт ЦДЮТ http://sut.ck.ua,
Сторінка в ФБ https://www.facebook.com/groups/635708734275906
Нормативні та фінансові документи дивіться за посиланням "Переглянути, скачати документи"


Інформація / ЦДЮТ Мошни / Суспільство / Відео 24 гру 2022 19:00

Щедрик, щедрик, щедрівочка! (відео)

Щедрик, щедрик, щедрівочка! (відео)
24 грудні 2022 року для вихованців Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради Черкаського району було проведено свято Миколая.

На початку свята Миколай вручив грамоти і подарунки (книги) вихованцям, які здобули в цьому навчальному році перемоги у різних конкурсах та змаганнях. Потім, в процесі перегляду коротеньких відеофрагментів, що розкривають сутність кожного із різдв’яно–новорічних свят. Діти поглибили та систематизували свої знання українських обрядів та традицій. Зокрема, ознайомились з історією створення та популяризації, співаного усім світом “Щедрика” та заспівали його. Після цього була проведена вікторина по цій же темі, переможці отримали призи.

Потім кожен з учасників свята виготовив для воїнів ЗСУ новорічний подарунок – оберіг (голубів та ангелів-охоронців). А далі були ігри, конкурси, розваги. Зокрема , танець зайчика на рогачах, кусання “Калити”.

Якими виростуть наші діти – людяними, національно-свідомими - такою буде і майбутня Україна.
Наверх