Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 26 гру 2022 19:01

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)
В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця - захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. День святого Миколая усі малюки чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками. Цьогоріч до ЗДО "Лісова казка" Миколай завітав 24 грудня.

Після великої перерви колективом садочка було організовано свято. Дітвора отримала купу позитивних емоцій, що особливо важливо коли в країні війна. Малята залюбки водили хороводи, розповідали вірші, приймали участь у іграх, естафетах.

За ініціативи Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути, окрім Чарівниці Зими, завітали на свято і помічники Святого Миколая: заступник Мошнівського сільського голови Володимир Шимановський, секретар Мошнівської сільської ради Тамара Дужа, начальниця Відділу освіти Оксана Білик, начальниця Відділу культури, молоді і спорту Леся Гаврилюк. Гості привітали діточок, побажали їм зростати здоровими та вірити в дива. Вручили їм солодощі і привітання з новорічними святами від БФ «МХП-громаді» (директор - Тетяна Волочай), директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника, БФ «Фонд допомоги та надії» (директор Ольга Усова).

"Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай несе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення мрій та найшвидшої Перемоги!" - наголосив Богдан Шкарбута.

Весь колектив ЗДО "Лісова казка" щиро дякує помічникам Святого Миколая за солодкі подарунки для вихованців.
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО "ЛІСОВОЇ КАЗКИ" (ФОТО)
Наверх