Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 02 лют 2023 12:31

Триває процес виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської громади (опитування)

Триває процес виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської громади (опитування)
Мошнівська сільська територіальна громада розпочинає процес виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території громади.

В рамках підготовчого етапу із розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мошнівської територіальної громади проводиться опитування жителів та підприємців громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади - одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Опитування проводиться з метою визначення основних проблем, та напрямів розвитку громади. Ваша думка для нас є важливою та обов'язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Мошнівської територіальної громади.

Для проходження опитування мешканців перейдіть за посиланням  https://forms.gle/QAkRoKPJyyLYP3cHA, підприємців - https://forms.gle/Rs43W4mVDTteopqS7.
Наверх