Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Новини освіти 30 гру 2022 15:00

ОСВІТЯНИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ВІД ЮНЕСКО (ФОТО)

ОСВІТЯНИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ВІД ЮНЕСКО (ФОТО)
Забезпечення вчителів ноутбуками – пріоритетне завдання задля відновлення повноцінного освітнього процесу.

Тисячі освітян, рятуючи життя, були вимушені евакуюватися з гарячих точок та потенційно небезпечних регіонів, часто не маючи можливості взяти найнеобхідніше. Зараз, як ніколи, освіта потребує значних інвестицій, щоб кожна дитина в Україні змогла відновити своє навчання та мати рівні шанси на розвиток. Українська держава продовжує цифрову трансформацію сфери освіти наперекір жорстокій агресії рф.

Сільський голова Б. Шкарбута та відділ освіти постійно працюють над питанням забезпечення наших педагогів комп’ютерною технікою. Спільними зусиллями вже були придбані комп’ютерні комплекси на класи, укомплектовані комп’ютерні класи з проекторами та ноутбуки для вчителів. У співпраці з Управлінням освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, у межах домовленостей Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та ЮНЕСКО передано ноутбуки для забезпечення потреб педагогічних працівників Мошнівської громади у кількості - 25 шт.

«Вдячний міжнародним партнерам за постійну підтримку освітян і плідну співпрацю задля відновлення сфери освіти України. Спільними зусиллями ми зробимо все, щоб діти навчалися у безпечних умовах, а наші вчителі були забезпечені необхідним цифровим обладнанням» – зазначив сільський голова Богдан Шкарбута.

За погодженням органів місцевого самоврядування ноутбуки будуть розподілені між вчителями, які навчають дітей з числа ВПО. Зокрема, техніку отримають освітяни Мошнівського, Байбузівського, Шелепуського ліцеїв.

Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
ОСВІТЯНИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ВІД ЮНЕСКО (ФОТО)ОСВІТЯНИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ НОУТБУКИ ВІД ЮНЕСКО (ФОТО)
Наверх