Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 07 січ 2023 16:12

МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)

МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)
Бути послідовним в своїх діях та вчинках - життєве правило Мошнівського сільського голови Богдана Шкарбути та працівників Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради. Вже більше семи років напередодні Свята Різдва Господа і Спаса нашого Ісуса Христа сільський голова і представники творчих колективів села Мошни несуть вечерю до мешканців Лозівського будинку-інтернату для людей похилого віку і інвалідів. Цього разу до делегації долучився і директор СТОВ "Пономар" Сергій Якименко.

"В цей важкий час ми не маємо права забувати за тих, хто за злою долею, віддавши свої життєві сили і роки, залишився сам в цьому світі - наголосив Богдан Шкарбута. - Важко стримати сльозу, коли бачиш щиру радість стареньких солодкому Різдвяному подарунку та справжнім Українським колядкам і щедрівкам".
МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)МОШНІВЧАНИ ПРИВІТАЛИ З РІЗДВОМ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ І ІНВАЛІДІВ (ФОТО)
Наверх