Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 15 січ 2023 22:30

"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)

"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Прийшов 2023 рік, і трагедія Дніпра, події Соледара та Бахмута доводять, що ворог звіріє, і нам, тим хто своєю працею, своїми фінансами в робочий та позаробочий час робить все можливе для забезпечення надійного тилу - матеріальної, технічної, фінансової, продуктової волонтерської допомоги для наших воїнів - розслаблятися не варто.

Тож, за підтримки однодумців, вже сьогодні наші невтомні господині, працівниці комунальних закладів та апарату Мошнівської сільської ради для виготовлення такої бажаної бійцями домашньої випічки отримали 600 кілограмів борошна вищого гатунку, олії, овочі.

А з наданого нашими постійними соціальними партнерами м'яса птиці тисячі тушкованих м'ясних консервів вже отримали бійці нашої підшефної 64 ОСБ та (в складі спільного гуманітарного вантажу від громад нашого регіону) жителі звільненої Херсонщини.

Щиро дякую за допомогу та підтримку наших дій директору фермерського господарства Копієвському Андрію Тимофійовичу, депутату Черкаської обласної ради, директору ТОВ НВФ «Урожай» Воскобойнику Олександру Анатолійовичу та команді волонтерів "Єдність світу" і особисто Людмилі Егоровій!

Пишаємось і підтримуємо наші Збройні Сили України. Разом - до Перемоги!

Мошнівський сільський голова Богдан ШКАРБУТА
"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"РОЗСЛАБЛЯТИСЯ НЕ ВАРТО. ПІДТРИМУЄМО ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Наверх