Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 23 січ 2023 15:30

"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)

"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
З щирою сердечною вдячністю бійці підрозділів ЗСУ сприймають навіть найменшу допомогу, що надходить їм з тилу від простих жителів громад, пересічних громадян України.

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута:

"Справжня тепла, щира взаємна співпраця склалася між працівниками апарату та комунальних закладів Мошнівської сільської ради з командуванням та особовим складом підшефної сільській раді Військової частини А4553 (64 ОСБ). Десятки вантажівок з матеріальною та продуктовою допомогою за місяці війни в позаробочий час зібрали, випекли, зварили, зтушили ... та відправили бійцям службовці апарату сільської ради, старостинських округів, комунальних закладів за керівництва та безпосередній участі Голови громади.

Однак, найтепліші стосунки між особовим складом 64 -тої та трудовим колективом склалися в ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" с. Мошни. Господині цього закладу від повара до завідуючої садочка фактично і є тими руками, що найбільше печуть, жарять-шкварять, закатують, протушують і плетуть "кікімори", маскувальні сітки для своїх підшефних.

Тож, і особовий склад військової частини віддячив малечі "Лісової казки", що підтримує їх, на рівні із дорослими, своїми малюнками, листівками, аплікаціями. Командир в/ч А 4553 від особового складу 64 ОСБ особисто передав сільському голові для Мошнівської малечі дитячого садочку Активну настінну дошку, що допоможе діткам краще, наочно засвоювати теми занять.

Також, по завершенню зустрічі, за смаколиками та склянкою гарячого чаю, голова громади, секретар сільської ради разом з представниками ГО "Єдність світу", помічником народного депутата України Віталія Войцехівського та активним громадським діячем, волонтером Людмилою Єгоровою, командиром та представниками штабу 64 ОСБ підвели підсумки і обговорили перспективні плани гуманітарної співпраці на 2023 р.

Тож з гаслом бійців 64 ОСБ "ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! - РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!"
"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ОБОВ'ЯЗОК ДОРОЖЧИЙ ЗА ЖИТТЯ"! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!" - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Наверх