Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Черкаський район. Новини 22 чер 2015 10:50

У Степанках читали книжки просто неба

У Степанках читали книжки просто небаНещодавно в рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» пройшли лавочки-читалочки «Читаємо разом. Читаємо один одному», організатором яких виступила Степанківська сільська бібліотека. У заході взяли участь діти пришкільного табору «Калинка» загальноосвітньої школи, активна молодь села. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

– Сьогодні світ заполонили новітні технології: телебачення, комп’ютер, Інтернет. Майже всю необхідну інформацію молодь черпає саме з цих джерел, дуже часто забуваючи про книгу. Сучасне телебачення з десятками різноманітних програм та великі можливості «світової павутини» витісняють її, і вона втрачає свою надзвичайну владу над людиною. Справді, дуже зручно, легко, швидко й доступно користуватися сучасними технологіями. Але все ж таки, як приємно відкрити улюблену книгу (або зовсім нову) й просто почитати, повільно перегортаючи сторінки, поринаючи в чарівний світ, вигаданий для нас письменником, – переконана завідувач бібліотеки Альона Недуха.

Для відвідувачів «лавочок-читалочок» було підібрано різножанрову літературу. Тому, кожен міг вибрати собі книгу за смаком та вподобаннями. Особливо популярними були нові книги, що надійшли до бібліотеки за проектом УБА «Бібліотека-громада: відкритий простір» за фінансової підтримки фонду «Монсанто».
черкаська область, бібліотека
Наверх