Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Черкаський район. Новини 13 сер 2015 11:52

У Руській поляні завершено ремонт робіт комунальної власності

У Руській поляні завершено ремонт робіт комунальної власностіУ Руській поляні завершено ремонт робіт комунальної власностіУ Руській Поляні якісно проведено поточний ремонт всіх комунальних доріг села з асфальтним покриттям. На ямковий ремонт по вулицях Шевченка, Шраменка, Небесної сотні, генерал-майора Момота в цьому році затрачено 298,4 тис. грн. Середня вартість ремонту одного квадратного метра асфальтного покриття становить 305 гривень. Особлива увага приділена капітальному ремонту дороги по вул. Небесної Сотні поблизу загальноосвітньої школи №1. Роботи виконувалися асфальтувальником. Укладено асфальт на площі 1250 кв.м на суму понад 400 тисяч гривень. Також по зазначених вулицях на численні прохання жителів села з метою безпеки руху укладено нові та відновлено раніше встановлені пристрої примусового зниження швидкості,.

 Численні нарікання населення викликає стан дороги від Геронимівки до Дубіївки, яка проходить через Руську Поляну по вулицях Чайковського, Зої Космодем’янської, Чигирина, Паризької Комуни, Піонерська. Ця дорога знаходиться на балансі та обслуговуванні ДП «Черкаський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»».

Згідно з прийнятими Верховною Радою змінами до законів України «Про автомобільні дороги» та «Про місцеве самоврядування в Україні» у частині наділення органів місцевого самоврядування відповідними повноваженнями стосовно ремонту та реконструкції доріг державного значення від 2.07.2015, місцевому самоврядуванню та шляховикам надається можливість для співфінансування по ремонту таких доріг.

– Вже укладено договір з ДП «Черкаський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» на ремонтні роботи, загальна сума яких становить 36 тисяч гривень. В подальшому ремонт цієї дороги буде пріоритетним у діяльності виконкому сільської ради. Тим більше нинішній стан комунальних доріг дає підстави стверджувати, що в наступному році великих затрат на ремонт не потребуватиме і буде можливість направити кошти на ремонт дороги державного значення, яка проходить через Руську Поляну, – повідомив сільський голова Андрій Шапран.

За інформацією Руськополянської сільської ради
новини руська поляна, ремонт доріг, поточний ремонт доріг
Наверх