Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Політика / Відео 22 травня 2015 08:34

У Мошнах селяни виявили звалище з тоннами мертвої птиці (фото, відео)

У Мошнах селяни виявили звалище з тоннами мертвої птиці (фото, відео)Вчора представниками с. Мошни  було виявлено, що у  с. Мошни за 1-1.5  км. від пташників серед  поля під відкритим небом в канал з водою були висипані трупи дохлої птиці, присипані  зверху перегноєм. Це декілька десятків тонн, запевняють очевидці.

- Оце такі пометосховища і утилізація? Все це просто неба лежить за 700-800 м. від житлових будинків і смердить нестерпно. А через воду розносить людям в криниці, — скаржаться місцеві жителі. 

Представники Черкаського РВ УМВС склали протокол, щоб передати його екологічній інспекції. Заступник голови Черкаської райдержадміністрації Сергій Степанюк виїхав з людьми на місце події.
Нагадаємо, жителі сіл Мошни та Яснозір’я проводять акції протесту проти незаконного будівництва пташників на паях селян.
У Мошнах селяни виявили звалище з тоннами мертвої птиці (фото, відео)У Мошнах селяни виявили звалище з тоннами мертвої птиці (фото, відео)У Мошнах селяни виявили звалище з тоннами мертвої птиці (фото, відео)
 

Наверх