Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Спорт 19 травня 2015 22:46

Обласні футбольні змагання «Шкіряний м’яч» завершились

Обласні футбольні змагання «Шкіряний м’яч» завершились19 травня на центральному стадіоні м. Шпола проходив фінал обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2002-2001 р.н. На фінальну стадію дійшли спортсмени Червонослобідської ЗОШ № 2, Маньківського НВК та Лебединського НВК. Жеребкування було не на користь наших спортсменів – їм довелося грати дві гри підряд. Якщо в першій грі ми перемогли господарів змагань – команду села Лебедин – 1:0, то на другу гру з Маньківкою Червонослобідчани вийшли втомлені. Вже в першому таймі нам вдалося відкрити рахунок – 1:0, але хвилин через три футболісти Маньківки зрівняли рахунок і надалі, так як вони пропустили одну гру і набралися нових сил, – до закінчення гри атакували ворота команди-суперниці.

Так як Лебедин і Маньківка зіграли з рахунком 1:1, то нашу команду влаштовувала нічия. Так і сталося – Червона Слобода – Маньківка – рахунок 1:1.

Таким чином, уже третій рік поспіль футболісти із села Червона Слобода завойовують  перемогу в обласних  змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», отримують кубок та медалі і перепустку на Всеукраїнські змагання «Шкіряний м’яч».

Команду готував тренер-викладач районної ДЮСШ «Мрія» – Тарас Юрійович Коломієць. Також хочеться подякувати сільському голові с. Червона Слобода Котку Миколі Васильовичу у сприянні забезпечення транспортом, та батькам спортсменів, котрі  підтримують та супроводжують дітей на змагання.
Наверх