Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Суспільство / Відео 09 чер 2015 11:15

Учасників фестивалю "Тарасова Гора-2015" вітали мешканці с. Мошни

Учасників фестивалю "Тарасова Гора-2015" вітали мешканці с. МошниКолись Тарас казав «Мені тринадцятий минало…». Цього року з 4-го по 7-ме червня в м.Канів святкували 13-ти річчя з дня заснування мотофестивалю "Тарасова Гора". Учасники фестивалю дружньо кажуть «Нам тринадцятий минає!». 
 
З 2003 року в Каневі проходить Міжнародний мотофестиваль «Тарасова гора». У 2009 році на базі «Придніпровська», де проходив фестиваль, було зареєстровано біля 4 тисяч учасників, що, за словами організаторів, рекорд всіх попередніх років. Крім українців, в Канів приїхали байкери з Білорусі, Молдови, Росії, Литви, Латвії, Німеччини, Польщі, Словаччини, Казахстану, Швейцарії, Норвегії та Об'єднаних Арабських Еміратів. Найдовшу дорогу на мотоциклах пройшли гості з Владивостока. У силових конкурсах по метанню двигуна і колективному перетягуванню каната перемогли київські байкери. Також в рамках фестиваля проходив конкурс татуювань і змагання дівчат — «Міс Тарасова гора-2009». Кульмінацією свята став виїзд найбільшої мотоколони України на Тарасову гору до пам'ятника Тарасу Шевченку.
 
Подивитись на участників мотофестивалю мали нагоду і мошенці, адже шлях зібрання традиційно проходить через Мошни. Перед організованим виїздом до м.Канів всі учасники збираються в с.Чапаївка.
 

Наверх