Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)

Оприлюднення проектів та аналіз впливу

Оприлюднення проектів та аналіз впливу 03 вер 2021 18:30

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Мошнівської сільської ради «Про затвердження Правил та Положення розміщення зовнішньої реклами на території Мошнівської сільської ради (ТГ)»

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Мошнівської сільської ради «Про затвердження Правил та Положення розміщення  зовнішньої реклами на території Мошнівської сільської ради (ТГ)»
На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», виконавчий комітет Мошнівської сільської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Правил та Положення розміщення зовнішньої реклами на території Мошнівської сільської ради (ТГ)» з аналізом його регуляторного впливу на офіційному сайті Мошнівської сільської ради http://moshny.ck.ua/ з метою одержань зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення, аналізу його регуляторного впливу приймаються в продовж місяця з дня опублікування, начальником відділу земельних ресурсів та архітектури Хижняк Світланою Євгенієвною за адресою: 19615, Черкаська обл., Черкаський р-н, с. Мошни, вул. Максима Преснякова. 13, тел.302106.
Наверх