Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок)«Веселка» с.Байбузи Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Ювілейна,16, с.Байбузи Черкаський район Черкаська область, 19617 тел.(0472)30-91-95, [email protected]


ЗДО "Веселка" Байбузи 03 бер 2023 13:38

Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)

Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)
Друзів всіх чотирилапих
Пропонуємо обійняти
Хай улюбленці домашні
Не дають вам сумувати
Хай вони дарують радість
Служать вірно вам завжди
Ви ж любіть чотирилапих
Захищайте від біди.


Війна змінила долі не лише людей, а й тварин, тому важливо пам’ятати також про наших чотирилапих друзів. Тих, хто стає для нас найкращим другом та підтримує без слів у важкі часи. Добре ставлення до тварин допомагає малюкові стати повноцінним членом суспільства.

В ЗДО "Веселка" села Байбузи 2.03.2023 року було проведено онлайн заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, присвячене домашнім та безпритульним тваринам, в ході якого діти ознайомилися з правилами догляду за тваринами. Малята виконували різні цікаві онлайн вправи, дидактичні ігри, ділилися фото зі своїми домашніми улюбленцями. Проявляємо людяність та милосердя до "братів наших менших".
Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)Заняття доброти відбулося в ЗДО "Веселка" (фото)
Наверх