Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» с.Яснозір’я Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Героя Небилиці,105, Черкаський район Черкаська область, 19616 тел.(0472)56-94-91, [email protected]


ЗДО "Сонечко" Яснозір'я 19 гру 2022 20:25

До "сонечок" завітали помічники Святого Миколая

До "сонечок" завітали помічники Святого Миколая
Кожного року, в день своїх іменин, в місяці грудні, святий Миколай ходить по землі і розносить добрим і чемним діткам дарунки. Знає святий Миколай, що всі малі діти чемні і добрі, і знає, що всі українські діти мають добрі серця, люблять Бога, люблять свій рідний український народ і рідний край - Україну. Він з великою радістю відвідує українських діток і обдаровує їх усякими чудовими дарунками. Дуже радіє святий Миколай, коли добрі люди, що люблять дітей, допомагають йому у доброму ділі.

Ось і цього року до дитячого садочка завітали гості з дарунками, добрими словами та порадами. Батьки та адміністрація дитячого садочка вдячні нашим постійним спонсорам: директору ТОВ "Пономар" - Якименко Сергію Вікторовичу, сільському голові Шкарбуті Богдану Вікторовичу, начальнику відділу освіти Білик Оксані Володимирівні за подарунки до свята.
Наверх