Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Устименко Олег 27 жов 2022 14:30

Робіть ставки на бої ММА та заробляйте на видовищному шоу*

Робіть ставки на бої ММА та заробляйте на видовищному шоу*


Будьте в тренді, робіть ставки на UFC


Популярність спорту ММА стрімко зростає, а лідерські позиції у цій сфері заслужено займає UFC. ММА протистояння ще ніколи не були такими захоплюючими, адже тепер ви можете робити різноманітні ставки на UFC включаючи найактуальніші коефіцієнти, лінії та спреди ММА та UFC з допомогою букмекерської контори Favbet. Букмекер пропонує шанувальникам ММА та UFC найкращу можливість зробити ставки на майбутні бої.

Популярні види ставок ММА

Існує декілька видів ставок на ММА, про які варто дізнатися перед тим, як починати свою беттінг діяльність. Серед найпопулярніших варіантів:

- Ставки на грошову лінію: на те, хто виграє бій;
- Ставки на раунд: ставки на те, який раунд завершить поєдинок;
- Спосіб перемоги: ставка на переможця і як закінчиться бій;
- Найшвидший бій: ставки на те, який бій вечора триватиме найменше.

Як розуміти та ставити на коефіцієнти бійців UFC

Фаворит завжди вказується з коефіцієнтами UFC зі знаком мінус, а аутсайдер зазначається з коефіцієнтами на ставки на спорт ММА зі знаком плюс. Роблячи ставку на раунд, ви робите бет на те, що боєць виграє матч у цьому конкретному раунді. Отже, якщо ви ставите на перемогу Роберто Джуні в другому раунді, він повинен виграти бій у другому раунді, щоб ставка була виграшною. Є варіанти ставок на окремі раунди або різні групи раундів, а також ви можете зробити ставку на те, який бій закінчиться швидше.

Ставки на грошову лінію UFC

Ставка на грошову лінію, також відома як пряма ставка у спортивному беттінгу, — це парі на те, хто, на вашу думку, переможе у бою. Виплата змінюватиметься залежно від коефіцієнтів грошової лінії, які відрізняються для фаворита та аутсайдера. Якщо ви ставите на фаворита, значення коефіцієнтів — це сума, яку ви повинні поставити, щоб виграти 100 гривень, а для аутсайдера ви повинні поставити 100 гривень, щоб виграти цю суму.

Наприклад, скажімо, Роман Бірку має перевагу з коефіцієнтом -127, а Максим Дуліцький є аутсайдером з коефіцієнтом +141. Ставка в розмірі 127 гривень на Бірку принесе вам 227 доларів, ваша початкова ставка в 127 гривень плюс 100 гривень виграшу. Ставка в 100 гривень на Дуліцького виплатить 241 гривень, ваша початкова ставка на Дуліцького в 100 гривень плюс 141 гривень виграшу.

Що потрібно знати, роблячи ставки на UFC

У разі перенесення змагання ставки залишаються в силі, якщо перенесена подія відбудеться протягом 48 годин. В іншому випадку всі ставки на змагання будуть анульовані.

За запитом ставки можуть бути відшкодовані до початкового конкурсу. У разі оголошення «відсутності змагань» усі ставки будуть анульовані.

У разі заміни одного з бійців ставки на початковий бій будуть недійсними.

Тепер, коли ви знаєте основи ставок на UFC, вам легше орієнтуватися у різноманітті подій та аналізувати все так, щоб ваш прогноз справдився.

Читайте також: 10ukraine.com.ua.
Наверх