Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Павлов Олександр / Новини 11 кві 2024 08:59

Юні конструктори з Мошен

 Юні конструктори з Мошен


Позашкільні заклади освіти сьогодні відіграють важливу роль в розкритті талантів та розвитку здібностей дітей, питаннях патріотичного виховання, психологічної підтримки дітей та організації змістовного дозвіл ля. Цьому сприяє участь вихованців у масових заходах.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області Шквар Єгор та Блиндар Кирило з 27 по 29 березня 2024 року брали участь в обласному етапі Всеукраїнських змагань учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання для вихованців закладів позашкільної освіти. Хлопці з тріумфом пройшли обласний етап. Шквар Єгор посів І-ше місце у номінації “Технічне завдання” та у номінації “Конструкторське завдання”. Блиндар Кирило виборов І-ше місце у номінації “Творче завдання” та ІІ-ге місце у номінації “ Теоретичне завдання”. Юні конструктори також вибороли командну першість та кубок обласних змагань..

Підготувала вихованців до змагань талановитий педагог, керівник гуртків ЦДЮТ Мошнівської сільської ради Григуть Зінаїда Володимирівна.

Вітаємо вихованців та керівника з перемогами! Надіємось, що в майбут- ньому конструкторські здібності хлопців сприятимуть швидкій відбудові України !

Директор ЦДЮТ Мошнівської с.р. М,М.Якименко
Наверх