Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 17 вер 2023 17:19

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)

МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)


Не обходять біль втрати близьких людей, сльози, і розпач Мошнівську територіальну громаду. 17 вересня провели в останню путь Захисника, Воїна Збройних сил України Руслана ГОЛОВЧЕНКА.

Головченко Руслан Володимирович, 29.05.1985 р.н., мешканець села Байбузи Мошнівської ТГ, водій відділення снайперів, помер в лікарні м. Запоріжжя... Справжній, щирий, вірний обов'язку...

Щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника Вітчизни стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам'яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)МОШНІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАГИБЛОГО ЗА УКРАЇНУ ГЕРОЯ (ФОТО)
Наверх