Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Новини освіти 28 вер 2023 11:00

27 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день дошкільних працівників

27 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день дошкільних працівників


27 вересня в Україні відзначають День вихователя, або Всеукраїнський день дошкільних працівників (дошкільної освіти).

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна. Вона несе в собі добро, справедливість і красу.

Дитячий садок – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину. І не дарма його  вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається у дитині із раннього дитинства, слугує опорою і основою в подальшому житті. Виховання малечі на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє.

Вже стало традицією 27 вересня відзначати Всеукраїнський день дошкілля і працю вихователя і всіх дошкільних працівників. Цього дня прийнято вітати вихователів, і всіх працівників, які працюють у дитячих садках. А це – і няні, і помічники вихователів, викладачі музики, танців або іноземної мови, завідувачі, які здійснюють управління закладами, охоронці, кухарі – тобто всі, хто так чи інакше забезпечує змістовне і комфортне перебування малюків у дитячому закладі.
 
Щиро вітаємо усіх працівників дошкілля із професійним святом! Висловлюємо вам щиру вдячність за вашу працю, за терпіння до усіх малих бешкетників, мудрість, креативні знахідки та творчість. Бажаємо вам затишку й тепла, радості й позитиву, достатку вашим родинам і доброго здоров’я нам усім!

З повагою,
Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, Відділ освіти Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
Наверх