Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 19 жов 2023 11:00

ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУ

ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУ


Нещодавно вийшли в світ 1000 унікальних примірників книги дитячого ігрового фольклору «Грайлик» від української етнографині Марії Пилипчак. Завдячуючи Фонд "МХП-Громаді", представники навчальних закладів, клубних закладів, Відділу культури, молоді і спорту Мошнівської територіальної громади отримали ці книги для використання у навчальному процесі.

Передали "Грайлик" представника освіти і культури Мошнівської громади сільський голова Богдан ШКАРБУТА, помічниця депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка Наталія СТАРІКОВА, менеджер БФ "МХП - громаді" Микола Ефремцев і заступник директора ДП «Перемога Нова».

Гості також подякували Богданові ШКАРБУТІ за співпрацю у розвитку громади, побажали успіхів в збереженні українських традицій, культури та фольклору!

РАЗОМ РОБИМО ВАЖЛИВЕ! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!
ПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУПРАЦІВНИКИ ОСВІТИ І КУЛЬТУРИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ УНІКАЛЬНІ КНИГИ ДИТЯЧОГО ІГРОВОГО ФОЛЬКЛОРУ
Наверх