Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура 23 жов 2023 12:30

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)


Три хореографічних дитячих колективи Мошнівської територіальної громади показали свій талант на Міжнародному фестивалі-конкурсі "ОСIННЯ ФЕЄРІЯ ", що відбувся 22 жовтня в м. Черкаси.

Дитячий танцювальний колективу народного танцю "ЧЕРВОНА РУТА" Мошнівського СБК (керівник ЛЮДМИЛА ЛЯЛЬКА), Дитячий танцювальний колектив сучасного танцю «NEZLAMNI» Софіївського СБК (керівник ВІКТОРІЯ САМІЙЛЕНКО), Дитячий танцювальний колектив сучасного танцю «SUPERDANCE» Тубільцівського СБК (керівник ЄВГЕНІЙ ЖУРАВЛЬОВ) повернулись додому з неймовірно позитивними емоціями, настроєм та з переможними кубками.

Дякуємо всім за підтримку - батькам, керівникам, друзям та знайомим. Дякуємо громаді та сільському голові Богданові ШКАРБУТІ за постійну зацікавленість та допомогу в розвитку молодих талантів.

Відділ культури, молоді і спорту Виконавчого комітету Мошнівської сільської ради
ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ (ФОТО)
Наверх