Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 21 лис 2016 21:31

УРОК ЛЮДЯНОСТІ.

УРОК ЛЮДЯНОСТІ.21 лиспопада 2016 р. у Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася презентація книги «Призраки президента» та «Сто днів полону або позивний 911».

Презентував книги сам автор - Валерій Макеєв, черкаський правозахисник, волонтер, член групи із визволення полонених «Патріот» і просто чудова людина.

Діти та учителі мали змогу почути про війну з іншого ракурсу. Вразило те, що говорячи про полон, Валерій жодного разу не сказав, про катування і жорстокість, яку йому довелось пережити. Розповідав про тих з ким його звела доля із великою любов’ю і повагою, навіть про своїх ворогів. Згадав своїх загиблих і живих друзів, згадав тих, хто до останнього залишився вірний присязі. Протягом зустрічі жваво спілкувався із учнями, найактивнішим та найзавзятішим подарував свої книги, а на кінець зустрічі вразив нас виконанням авторської пісні «Зелений берет» присвяченій загиблим прикордонникам.

Ми ж, у свою чергу, подякували Валерію за те, що він у своєму щільному графіку знайшов час і завітав до нашої школи, і подарували невеличкий сувенір на згадку про зустріч.

Сьогодні ми отримали урок людяності, урок, як залишитись людиною у цьому жорстокому світі. Дякуємо Вам, Валерію!



УРОК ЛЮДЯНОСТІ.УРОК ЛЮДЯНОСТІ.
Наверх