Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 25 вер 2020 08:00

"ПРО ПРАВА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР СОЮЗУ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИ

"ПРО ПРАВА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ": У МОШНАХ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР СОЮЗУ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИЗавдяки Черкаській районній організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», яку очолює Марія Дмитрівна Островська, кожного року члени Мошнівської спілки інвалідів запрошуються на семінари, які проводяться за фінансової підтримки районного бюджету.

Але в зв’язку з пандемією коронавірусу на сьогодні такі масові заходи проводити забороняється. Тому ЧРО ВОІ «СОІУ» було прийнято рішення провести такий семінар в розрізі сіл.

Тож, від нашого села в семінарі на тему «Забезпечення особам з інвалідністю права на працю, пенсійне забезпечення, лікування, освіту, інтеграцію в суспільство та інші зміни в українському законодавстві відповідно до виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю» взяли участь голова Мошнівської спілки інвалідів Максименко Олена Олександрівна, члени спілки: Карпенко Валентина Олександрівна, Євреєва Людмила Миколаївна, Ісаєнко Яна Олегівна і Стеценко Олександр Васильович.

Щиро дякуємо Голові села Мошни Богданові Шкарбуті у сприянні в забезпеченні транспорту для учасників семінару.

О.Максименко
Наверх