Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство 21 сер 2022 16:04

ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ - ПРО ТЕПЛО І ТУРБОТУ МОШНІВЧАН

ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ - ПРО ТЕПЛО І ТУРБОТУ МОШНІВЧАН
Як ми повідомляли раніше, до Дня села Мошни мошнівські господині приготували військовослужбовцям 64 ОСБ, над якою тримає шефство Мошнівська сільська рада, близько тисячі випечених ними пиріжків з різним начинням. Додавши найнеобхідніше, святковий вантаж було доставлено до наших захисників.

Не забарився і "зворотний зв'язок". Як повідомив Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута, 20 серпня прийшов лист зі словами вдячності мошнівським господиням та апарату Мошнівської сільської ради від командира та особового складу 64 ОСБ ЗСУ України: "...Хлопці щиро дякують, говорять, що таких смачних пиріжків ще не куштували. А тушонки і каша, скажу чесно, особливі, таких, як готують ваші дівчата, немає ніде, справжні господині. Дякуємо і за засоби гігієни. Тримайтесь, Богдане, Ви та Ваш трудовий колектив - справжні! Ми завжди з Вами!"

"Від таких слів сльози навертаються на очі! - зазначає Богдан Вікторович. - Ми і надалі робитимем все можливе і неможливе, щоб наші Захисники відчували підтримку і турботу. Тільки так, єдиним цілим на фронті і в тилу, ми здобудем Перемогу над російським агресором і назавжди звільнимо нашу землю від загарбників! Все буде Україна!"
Наверх