Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 31 сер 2022 21:30

ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)

ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)


"Перший раз у перший клас" - з цією життєвою істиною, яку ми всі пережили і запам'ятали на все життя, познайомилися сьогодні всі без виключення першачки шести шкіл, а вже відзавтра - ліцеїв, великої Мошнівської територіальної громади.

Про це розповів Мошнівський сільський голова Богдан Шкарбута.

Обіцяні подарунки (ранці від благодійного фонду "Урожай" та депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка) нарешті отримали першачки двох сформованих перших класів найбільшого в громаді комунального закладу освіти - Мошнівського ліцею. Одинадцятикласники, майбутні випускники, ознайомили першокласників зі школою, із кожним її класом у формі цікавої для малечі гри-квесту.

"Впевнений, що своє рішення все ж надати можливість першачкам відчути, хоча б і на день, атмосферу свята, запамятати цей день на все життя, було вірним, а як батько першокласниці переконаний, що і відповідальним" - наголосив Богдан Шкарбута.

"Тож, завтра знову йдемо до школи, знову згадуємо шкільну програму та запасаємося заспокійливими" - з гумором підбадьорював батьків першокласників Богдан Вікторович.
ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС (ФОТО)
Наверх